Metallica: 72 Seasons

Datum: 13 april, 23
Tid: 19:00
Plats: Biografen
Övrigt

Metallica: 72 Seasons är titeln på den globala lyssningsfest som äger rum på biografer i hela världen torsdag 13 april, dagen innan Metallica släpper det nya albumet 72 Seasons. Metallica: 72 Seasons innehåller exklusiva intervjuer med Metallica där hela bandet gräver i bakgrunden och idéerna till de nya låtarna. På bioduken kommer också helt nya musikvideos att visas för varje låt på albumet. Metallica har också utlovat några överraskningar som fansen inte vill missa.

Entré: 180kr

Mellandagsrock

Datum: 28 december, 22
Tid: 18:00 - 23:00
Plats: Biografen
Övrigt

I den vackra biografsalongen i Folkets hus Skelleftehamn har det blivit tradition med Mellandagsrock  

På scenen kommer det att dyka upp musiker och band från det bästa Skellefteå har att erbjuda. Fyra akter där spelglädjen från scenen kommer att smitta av sig till er i publiken.

En kväll där vi träffs, har skoj tillsammans och lyssnar på bra musik i Skellefteås bästa konsertlokal.

Kom så har vi skoj tillsammans!

MANDOLINKILLEN& VÄNNER

Bandet: Olav Markstedt, Urban Berggren, Mikael Almqvist, Johan Nilsson, Tomas Karlsson, Thomas Lindgren, Peter Ohlsson och Annika Karlsson

Bandet som spelar irländska och andra irländska låtar med glimten i ögat.Den här gången så gör bandet också tolkningar av Rod Stewarts tidiga låtar med The Faces som kompband.

-Om inte folk blir glada av det vi spelar så lägger vi ned bandet, säger Mandolinkillen själv.

STEAMIN`JESAJA

Bandet: Niklas Bränberg, Lars Lundberg, Urban Åhden och P-A Andersson.

Bandet tar oss tillbaka i tiden med old stylish blues. Medryckande är bara förnamnet när de drar igång. Kul att de ville komma och lira hos oss!

BEN CARBINE&18 WHEELERS

Bandet: Jonas och Ida Bodin,Johan Ögren, Urban Berggren, Stefan Grenholm, Fredrik Marklund, Fredrik Dernebro, Michael Bergvall, Andreas Persson

Skellefteås Countrystjärnor gästar oss och det är vi grymt glada för. Med ett Country-SM i bakfickan och mängder av framträdanden i bagaget så kommer de att ge oss resa i countryns värld som vi sent kommer att glömma. Ta gärna på bootsen och stampa takten.

KJELLS BÄNK

Bandet: Anton Thylin, Vidar Burman Melin, Carl von Bodin, Gustav Johansson

Punkbandet från Skellefteå som med sin energirika musik, för tankarna tillbaks till London 1977 och punkens intåg. Rå ärlig punk när det är som allra bäst.