Mellandagsrock

Datum: 29 december, 21

Tid: 18:00

Övrigt

I den vackra biografsalongen i Folkets hus Skelleftehamn har det blivit tradition att genomföra Mellandagsrock mellan jul och nyår. Iår känns det extra roligt efter ett års uppehåll av känd anledning. 

Folkets Hus i Skelleftehamn har en lång tradition som kulturarena, där artister som Ernst Rolf , Svante Thuresson mfl har stått på scenen. En känd lokalpolitiker från Skelleftehamn sa: -I Skelleftehamn så hade vi ett kulturhus redan på 30-talet…

På scenen kommer det att dyka upp musiker och band från det bästa Skellefteå har att erbjuda. Totalt fyra akter kommer publiken att bjudas på.

Artistsläpp 1. 

En hyllning till Charlie Watts

Peter Melender , Pär-Anders Andersson, Mikke Johansson , Linge,  Mattias Kågström.

Med anledning av Charlie Watts i The Rolling Stones bortgång i år så hyllar vi honom med att spela en räcka med Stoneslåtar

Gästsångare: Helena Melender, Per Strömbro, Magnus Kärnebro, Kajsa Karlsson.

SHERIFFEN

Nicke Åhlund , Peter Melender , Pär-Anders Andersson, Magnus Kärnebro

Innan pandemin samlades ett gäng kompisar för ha skoj och spela musik tillsammans en gång i veckan. Någon i bandet kallade det för pojkjunta. Med låtar skrivna av  Nicke Åhlund, sångare, gitarrist i bandet,  resulterade pojkjuntan i att skivan Gold N´Gravel kom till och släpptes 2020.Pandemin satte dock stopp för releaseparty och livespelningar, vilket gör att bandet nu är mer laddade än någonsin för att ge publiken en rejäl dos av riktig rock`n roll den här kvällen.

Arrangör: Newgrey Production i samarbete med Folkets Hus i Skelleftehamn och Kustnära utveckling.

Biljetter: Ticketmaster.se, Turistcenter och Folkets Hus i Skelleftehamn

Pris: 199kr+avgifter.