Vårrock

Datum: 14 maj, 22

Tid: 18:00-23:00

Plats: Biografen

Övrigt

Köpta Biljetter till Mellandagsrock gäller på detta arrangemang.

Biljetter: Folkets Hus i Skelleftehamn, ticketmaster.se, turistcenter 199kr+avgifter.

VÅRROCK 14 maj kl18-23.

I den vackra biografsalongen i Folkets hus Skelleftehamn har det blivit tradition att spela rock`n roll. Tyvärr tvingades vi att ställa in evenemanget Mellandagsrock men nu ersätter vi med VÅRROCK istället. Samma uppsättning av band som var tänkt men nu rockar vi in våren istället.

På scenen kommer det att dyka upp musiker och band från det bästa Skellefteå har att erbjuda. Fyra akter där spelglädjen från scenen kommer att smitta av sig till er i publiken.

En kväll där vi träffs, har skoj tillsammans och lyssnar på bra musik i Skellefteås bästa konsertlokal.

EN HYLLNING TILL CHARLIE WATTS

Peter Melender , Pär-Anders Andersson, Mikke Johansson , Linge,  Mattias Kågström.

Med anledning av Charlie Watts i The Rolling Stones bortgång i år så hyllar vi honom med att spela en räcka med Stoneslåtar

Gäster: Helena Melender, Per Strömbro, Magnus Kärnebro, Lars Lidgren, Kajsa Karlsson, Peter Ohlsson och Annika Karlsson, Elin Lindström.

SHERIFFEN

Nicke Åhlund , Peter Melender , Pär-Anders Andersson, Magnus Kärnebro

Innan pandemin samlades ett gäng kompisar för ha skoj och spela musik tillsammans en gång i veckan. Någon i bandet kallade det för pojkjunta. Med låtar skrivna av  Nicke Åhlund, sångare, gitarrist i bandet,  resulterade pojkjuntan i att skivan Gold N´Gravel kom till och släpptes 2020.Pandemin satte dock stopp för releaseparty och livespelningar, vilket gör att bandet nu är mer laddade än någonsin för att ge er en rejäl dos av riktig rock`n roll den här kvällen.

MINDRE MODIGA MÄN

Lars Lidgren, Anders Lidgren, Harry Rauhala, Ronald Frank, Niklas Bränberg

Mindre Modiga Män var 80-talsbandet som slog igenom 1991 med succéalbumet Lögnerna och sanningen. Massor av sålda skivor och ständiga spelningar på P3 (det här var före kommersiell radio och P4 infördes i Sverige) gjorde källarbandet till en riksangelägenhet. På kort tid släpptes ytterligare två album, som också mottogs väl. Det fanns planer på ett fjärde album och det fanns material som man hoppades kunna släppa, men av olika anledningar blev det inte så. Bandet lade av runt 1997, men man återförenades flera gånger under det nya årtusendet för både spelningar och inspelningar. Bland annat blev spelningen på Trästock 2011 minnesvärd. Sångaren och låtskrivaren Magnus Löfstedt dog i cancer 2016 och som en hyllning till honom gjordes en konsert med en rad gästartister där intäkterna gick till cancerforskningen. Där trodde vi att sagan var slut. Men under hösten 2021 har man börjat släppa inspelade låtar från 90- och 00-talet. Bandet har samlats igen med ny sångare och gitarrist för att spela låtarna live. 

HÖK

Felicia Selin, Elias Eriksson, Jonathan Noren Brännström, Ludwig

Vi spelar ganska mysig rock på svenska. Sjunger om några känslor vi känt någon gång. Kanske har du det med. 

HARVEST& CO

Peter Ohlsson, Annika Karlsson 

Duon som har spelat och sjungit tillsammans under många år kommer att glädja er med sköna toner och stämsång. Finsmakad musik när den är som bäst!